Samarbejde med modelbureauet 2PM

Modelbureauet 2 PM, har startet 2PM Academy, som er en workshop for de unge modeller flere gange årligt. 2PM Academy skal være med til at skabe bevidsthed hos den unge model omkring krop og psyke - og give dem en balast og styrke dem i deres fremtidige modelarbejde.
På workshoppen indgår der forløb med; personlig træner, diætister og coach.

Christina Bendix er diætist og mentor for mange af de unge modeller hos 2PM. Hun underviser og holder foredrag på 2PM Academy, omkring sund kost og ernæring - og hvordan man som i forvejen slank og tynd model, kan passe på sin krop, og spise sig sundere og stærkere. Hvad er begrebet tyndfed, hvad er fedt% og BMI, hvordan sammensættes en sund kost, og hvordan taber man sig på den sunde måde, når man i forvejen er meget slank - men tyndfed!
Christina Bendix bruger sin egen personlig erfaring omkring hendes spiseforstyrrelse, og bruger åbent historien i undervisningen. Hun skaber en åben debat og bevidsthed hos den unge model, og vejleder i, hvad man selv kan gøre, for at holde sig på den "gode sunde sti" At mad ikke er fjenden men en god og nødvendig ven - hvis man skal overleve på den lange bane i modelbranchen.

Synne Andersen, coach, der også er med på Academy Days, har et tæt samarbejde med
Christina Bendix. Vi indgår som et tema, og arbejder tværfagligt med mange klienter på Lyngby Kostklinik.

 

 NYHED

GRATIS:
De 3 STØRSTE FEJLTAGELSER

kvinder gør, når de gerne vil tabe sig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag dit
”what to do” med det samme.